27 December 2013

Pre Wedding | Idea Props ❤

Hai semua..Terasa nak taip entri pasal pre wedding pulak kali ni..
Macam sweet kan ambik gambar dengan props cecomel.
Antara idea yang keluar antaranya adalah....

Idea Balloon


Idea yang sudah sinonim bagi B2B yang lain saya kira..tapi saya suka! Memang nampak sweet kat situ..

Idea Cotton Candy
Idea ni mcm comel kan..dulu lepas balik skolah selalu makan nih...Masuk dalam mulut dah cair..Wahh rindu nak makan nie...Rasa sweet!..So boleh la nak dijadikan prop...Hehe
Idea Lantern Ball
Jarang sekali orang guna Lantern Ball masa pre-wedding kan? Kebiasaanya orang guna masa majlis bersanding, resepsi atau dekorasi di bilik tidur kan? tapi apa salahnya mencuba kelainan.
Idea Lace Umbrella


Satu lagi idea yang menarik jika menggunakan lace umbrella..Berkongsi payung berdua sahaja sudah cukup menarik..Tambah payung tu tampak klasik sangat :'D
Idea "Save the Date”
"Save the Date" punya signage pun setiap B2B yang inginkan kelainan lain dari yang lain akan buat dan ada yang guna kad, small board dan macam-macam lagi yang kreatif uOls boleh buat..Hiks Yang kat bawah tu pun sweets!



Ok sebenarnya banyak lagi idea best2...
cukuplah ini ai share kan...Hoho

HuGs & kiSs..

3 Comments:

Khuzaimah Khadir said...

cantik nye....simple but nice kan..hehe..suke9..^_^

sinuha said...

idea cotton candy tu comelllll ^-^

Amirah Nuraisyah said...

hihi nanti pre wedding awak buat laa macam ni..so cutee hokay.. :'D

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-