25 December 2013

Hot! Trend Baju Pengantin 2013 | Emerald Green

Hai semua......
Mesti ramai bercuti kan? :) Biasalah perayaan ni Malaysia
sangat majmuk. Dan seperti biasa  musim cuti sekolah selalu dimanfaatkan
oleh orang Melayu semalaya untuk adakah majlis kawin..Hee

Untungnya makan nasi minyak sedap-sedap...
rezeki perut sambil cuci mata tengok baju pengantin dan pelamin.
Biasalah gegirl macam ai kan..Selalu sangat nak tgok design baju kawin 
dan kaler pilihan..Well! Woman think..

Ok sekarang nie rata-rata pengantin baru pilih baju
warna hijau zamrud / emerald green untuk majlis berbahagia diorang.
Sangat tau. Kerap sangat ai gi wedding mesti baju kaler nih..
trend warna baju pengantin 2013 kot..Wow!
Baju dan warna ala-ala wedding scha dan awal.
psst..baju kopipes dan google secara random je. Kredit dari pengantin 





yang last ni ala-ala baju scha dan awal jugak..songket..
tetapi warna je lain. Warna biru nak kehitaman..Cantik jugak!
so kesimpulannya..memang ramai kat fb dan instagram yang
pakai baju kaler ni time kawin..meletops. ;)

Ok kesempatan ni ai nak ucapkan Selamat Pengantin Baru buat
semua yang bergelar pengantin baru :'D
Selamat bercuti jugak..

:: HuGs & kiSs :

4 Comments:

ctzulaiha ismail. said...

cantikk baju awak :) suke !

ctzulaiha ismail. said...

cantik !

Wahidah BME said...

Suka sgt warna ni. Zamrud2 gituu.. Impian nk pakai baju wrna ni ms kawen. Hehehe... ;)

Nice post dear..

shuhada fadzir said...

x sbor nk kawen nengok baju..ahaha...

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-