25 February 2014

Fresh Flower Simbol Romantis/ Ikhlas

Salam 1 Malaysia buat semua pembaca belog..
Bunga segar/ fresh flower memang sinonim dengan perempuan.
sekuntum harga pasaran ada yang boleh dapat RM10 dan ada RM12
dan ada yang RM15 ikut tempat dan musim.

Bayangkan perasaan dapat sekuntum bunga ros segar dari sang kekasih
dah boleh buat hati gembira setaman..apatah lagi kalau dapat sedozen
ataupun lebih. Memang ohsem berganda la perasaan tu kan? ;)







Cantik-cantik sangat bunga kat atas tu kan..
ai biasa dapat sekali jambakan bunga ros
 putih campur merah dari housemate kesayangan
ai masa bufday..Memang terharu tahap touching!
Rasa sayang je..simpan siap rendam dalam air bersama panadol..
tahan juga 4 hari ..lepas tu layu..Sedih :'(

tapi dari si dia masih belum pernah..hikhik
bagus jugak si dia bukan mat bunga..Hadoii..
tapi tak dapat bayang kalau dapat bunga dari tersayangg..
macam cerita Full House tu..Memangg lovely sangat..

Ok verangan..Entah bila nak dapat..
girl dan bunga memang tak boleh pisah..Hee
:: hugs and kiss ::

2 Comments:

Aya Zuki said...

aaa! cantiknya bunga tuuu..tengok pon dah rasa nak menangiss..cantik sangat..aya memang suka bungaa..dari kecik suka tanam..suka jaga..hehe:)

ailullaby said...

Aya Zuki : Kite sama sepp! Hee bunga nak nak fresh memang sangat cantik..Subhanallah...

:)

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-