23 February 2014

Colour Pastel :)

Hai semua..!! Bestnya dapat blogwalk laju-laju
up kan trafik belog kesayangan ni..alhamdulillah :')
lately suka sangat dengan colour pastel.
Memang soft dan kena dengan jiwa ai uOls..

Rasa macam geram rasa nak makan je rasanya.
search colour pastel, keluar veil soft macam ni rasa macam nak nangis..
tengok kek pastel pun rasa nak gigit-gigit..


pastel veil! so nice...







sweet kan? ai berkenan sangat-sangat :)
sejuk mata memandang.. In Shaa Allah
kalau kena gayanya memang tampak elegant dan gorgeous
uOls pulak minat tak colour pastel? Hikss
:: hugs and kiss ::

9 Comments:

Teena Tna said...

Saya pun suka color pastel. Very soft...

fiqah said...

ya cantik.. lmbut je ..

http://sihatrampingtk.blogspot.com/2014/02/medical-check-up-1.html

Aya Zuki said...

suka jugakk kaler pastel..lawa kann

Aya Zuki said...

suka jugakk kaler pastel..lawa kann

Junkyo Hikari said...

colour paste mmg sweet kan?
mcm ada scent romance dkat situ..

btw minat color paste pun sbb
bnyk pict dkat tumblr warna cemni..
and banyk artis korea, tak kiralah idol, or actress dyeorg pakai baju yg colour paste nih.. sgt sgt lah cantik mata memandang hehe XDD

awwww...cake pastel tuh byk dari aising ke?
boleh kan makan? sbb tak pnah try sbb nampak comel sangat XD

Nurulee said...

i really love it. hehe.

Miss Boo said...

omgeeee.... mmg minat ngn kaler pastel ne.. geram jerr tgk,rasa nak gigit2 pun ada.. hahaha :D

ailullaby said...


Teena Tna : Soft sangat kan..Hee
fiqah : Suka pastel jugak ye.. ;)
Aya zuki : Haah lawa sangat!
Junkyo :Boleh makan yang ada kek yang ada aising tuu :) Hehe..kalaer pastel mmg ada unsur romantis..

ailullaby said...

Nurulee : I love too..hehe ;)
Miss boo : Hikhik pastel mmg boleh buat org rasa gewan tahap dewa..ngeee

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-