13 March 2014

Heels and Me ❤️

 ... ... ...
Assalamualaikum....Salam Manis buat semua...
Berkali-kali mr.yu suruh ai pakai heel..
sebab setakat 2 kali jumpa ai pakai kasut flat je..Huhu
Dah ler rendah..lagi berasa rendah..

Jadi jalan penyelesaian untuk tampak tinggi adalah memakai Heel..
Phew -.- agak mencabar untuk orang macam ai yang jarang pakai heel nih.
si dia suruh biasakan katanya. Lepas tu demand tak nak kite pakai
heel yang tapak besar nak yang tapak kecil lagi ngilu ni ;p

So ai dah jumpa website yang jual heels macam ni..
masalahnya heels ni berketinggian 4.5 inci..phew..
boleh ke ni..Macam tak yakin je uOls..tapi ai kena cuba jugak..huh!







Berkenan yang kaler pink tue..Harga sangat available ;)
Tak sabar nak cuba satu per satu..
Doakan ai berjaya jalan guna heels uOls..
Kalau 3 inci ai dah biase..tapi 4 inci lebih ni kena gigih..
In Shaa Allah BOLEH! :'D
mr.yu support me because i not confident with my height..!
So here we try..ngee..
psst pilih kasut yang bersesuaian agar
 tak mengganggu kesihatan tulang kaki
:: huGs and kiSs ::

1 Comments:

epaa chenta said...

cantik yang pink tuuuu!

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-