26 March 2014

Vintage Style ❤ Love It

Hai semuaaaaa !!
Lamanya ai tak hapdate belog..
Rindu sangat rasanya...Hee
tapi ada ke yang rindu entri baru blog PINK kesayangan ni..

Sekejapnya dah masuk Mac..
dan nak dekat penghujungnya pun sebelum berjumpa April..
Lama sangat dah tak update sampai menaip keyboard
tutup masuk draft. Sampai ada mood berkobar
terasa nak update blog laju-laju..

Ramainya yang bertunang dan kawin musim cuti sekolah nie..
Besnya alahai tengok mereka bahagia ;)
Masing-masing kreatif di majlis bahagia..


Scalise_kitchen_007_2

Scalise_living_room_011_2


Memilih kelainan, buat pelamin ala vintage dan hiasan ala vintage
memang buat ai berkenan!! 
Nampak kelainan sangat. Tapi kena la rajin
dan sedikit wang untuk dibelanjakan
untuk sajian seperti di atas ;)



#Teal #Turquoise #Tiffany Blue #Wedding ... wedding table decor ... Wedding #Checklists for brides, grooms, parents & planners ... https://itunes.apple.com/us/app/the-gold-wedding-planner/id498112599?ls=1=8 … plus how to organise an entire wedding, without overspending ♥ The Gold Wedding Planner iPhone #App ♥

1 Comments:

siGadis Purple said...

cantik..saya pun suka :)

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-