20 April 2014

Jus Buah Kegemaran...

Hai semua.....
terasa nak menaip hari ni...
panas-panas terik macam ni terasa nak minum air jus buah kan..
dalam banyak-banyak jus buah..Jus buah apa uOls suka? :)




ai paling suka air detox macam ni :') Hee



tapi bila pegi kedai makan selalunya ai akan order
air carrot jiuce..nyumss..Sedapnyaa..
terasa sejuk ditekak tika menyedut straw..memang nikmat ;)
tengah menaip ni pun terasa dahaga..gurlp..
Ok sambung blogwalkingg..!
:: hugs and kiss ::

8 Comments:

Nurhazlin Hussein said...

Sama ! Selalu order carrot juice . Hehehe .

Yowanda Erlangga said...

Hhhhmmmm sedapnye....

kunjungan dari Cara pasang iklan di tengah blog post

Junkyo No Hikari said...

OMG!! Ya Allah.. sedapnya... kalau yg mangga prefer buah dia lagi dari jus XD
tapi tembikai both I love it :D
especially kalau time panas... perghh... seriously make my day :D

wow, ada berry dalam air.. sedapnya XD

suka minum air jus laici dgn air kelapa :D

kalau air kelapa time panas mmg de best moment of my life kalau dapat minum.. :D

tapi slalu gi kedai msti mintak milo ais satu~ tak pun teh o ais satu XD ahaha sbb air jus tembikai selalu habis... TT^TT air kelapa mana ada jual kat kedai cemtu :'(

dah pnah cuba air carror tapi tak mampu nak minum.. rasa sayur.. ahaha XDD

kan3 rasa dahaga tengok post ni :3 :3 :3

Zierwa Zainal said...

sedapnye.. zz paling suka air buah mangga.. :)

Nadhirah Afiqah said...

wah semua nampak sedap. Rasa nak rembat je semua tu. Ish akak post camni pulak. hehe

Ain Nafisha said...

ofcourse jus orange. haha tapi kalau minum air kelapa tengah panas terik lagi nikmat haha.

atie zakaria said...

sama la.. sukaair detox tpbilapg kedai ordernye teh tarik.. huhu

mijie ai said...

ya Allah sedapnye ... terliurrr ... yg dlm ni suma sedap2 cantik2..walopon ade yg nmpk mcm masam.. slalu kt kedai minum teh o ais limau atau carrot susu .. :)

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-