04 May 2014

Rindu Tuan Kedaung ?

Assalamualaikum....
phew..lamanya tak berblogging...
ai banyak bukak insta je sekarang..
Best weh! tetapi rindu jugak nak berblogging..
al-maklum lappy hantar kedai repair..

so dah ok boleh ler nak menaip laju-laju..
ada yang rindu? Haha..sebenarnya tuan blog yang rindu
blog dia sendiri. 2 minggu lappy tersadai di kedai..
memang tak boleh nak update apa uOls.
ai update insta, check email dan fb melalui phone jer..Huhu
so lepas ni update laju-laju...ampun..


Tak sabar nak update banyak perkara uOls.
banyak yang dah tertangguh ...Tak sabar nak update dalam entri
seterusnya..Sekarang ai nak ucap selamat pengantin baru
buat semua pengantin baru ye semua....

Dan selamat menempuh alam menjadi ibu buat BFF wia..
tahun ni nikah, terus nak jadi mommy to be.. i is excited! Hikss...
Mana tak nya member-member to langsung tak alah..
tup tup tahu bakal jadi ibu/mama/ummi..
perempuan mana tak suka kan? :)


Tahniah besties 3 orang dan junior uni yang bakal jadi ibu tahun ni...
Oh banyak dapat anak buah tahun ni.. Best nyer alahai...
Rezeki diorang..rezeki ai masih dalam perancangan Allah..
kawin pun belum kan...Hidup ni kan banyak kejutan :)

Ok ai nak berblogwalking sekarang ni...
:: Hugs & kiSs ::

1 Comments:

Junkyo No Hikari said...

laptop teman pun tggu masa nak rosak balik nih ahahaha :3

tahniah buat kawan2 yg bakal jadi ibu.. :D

hah cepat kawin :3 fufufu

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-