16 May 2014

Table Wedding Centerpiece :)

Hai semua..Salam Jumuah :)
Bestnyer alahai dapat update blog..
Lama nak update pasal wedding kan?
ai dah lama nak taip entri pasal ni..
tertarik sangat pegi wedding tengok hiasan meja pengantin.
ada yang versi vintage. Ada yang versi moden..

Sungguh ai suka sangat tengok..
dan terus rasa nak post entri pasal centerpiece table wedding..ngee

menarik kan..tapi bagi ai yang simple dan fresh tu tampak lagi
cantik dan sejuk mata memandang..

Tak nampak crowd dan serabut ;)










Menarik kan? :)
Mesti banyak idea ada dalam kepala setiap bride to be..
serius guna bunga-bungaan tampak meja pengantin
lagi berseri dan cantik..Hikss

siyes ai suka bunga fresh..
yang bestnya sediakan wang secukupnya..
in Shaa Allah apa yang dihajati pasti dapat :)
:: HuGs and kiSs ::


8 Comments:

sinuha said...

Lawa, samalah kita. Suka bunga fresh :)

Farrah MF said...

Cantik - cantik! Mmg suka yg simple tp stunning. Less is more :)

Nurulee said...

cantiknyaaaaaa. <3 look sophisticated. hehe

Tashira Sha said...

aaaa yang keempat tu cantik gila. kite suke dgn tema vintage >.<

lia lyana said...

hehehe nice kan!! im preparing too!
tgh diy centrepiece for my eday!=)

jemput singgah

http://cintadafakarindu.blogspot.com/

Junkyo No Hikari said...

wow memang cantik....

:)

suka bunga tulip, lavender, daisy, sunflower, dengan forget me not ^__^

ape bunga yg warne biru tuh ye? dgn bunga yg last skali yg bulat2 je2.. comel... XDD

pandai betul gubah bunga.. bunga yg Misaki tak minat pun nampak lawa... :)

pst:/ wedding sape nih?

Iola said...

cantik..huu terbayang macam macam..tapi apa kan daya..belum tiba masa nya lagi huuuu

Iola said...

cantik..huu terbayang macam macam..tapi apa kan daya..belum tiba masa nya lagi huuuu

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-