16 September 2014

So Beautiful Crown | Tiara

Holla peeps..
Crown ataupun tiara makhota yang dipakai oleh
pengantin amat penting dalam sesuatu majlis resepsi mahupun nikah
ai kadang-kadang terlihat memang indah
 makhota yang tersergam cantik di kepala
sang gadis bergelar raja sehari :)

Pelbagai macam bentuk dan design..
style kan kalau ala-ala rustic macam di bawah nie..
Rasa macam Cinderella zaman dongeng dedulu..Hikss




Crown yang bertakhta diamond memang nampak elegan bila dikenakan
di atas kepala Pengantin..

Crown batu pink dan silver..ai berkenan la :)



Ini design simple tapi nampak gojes! ;)
ai suka juga yang simple.



Rata-rata crown dan pengantin perempuan tak dapat dipisahkan..Hee
yang penting kena gaya dengan persalinan raja sehari tersebut..
Bagi ai crown sesuai dipakai waktu sanding.
kalau nikah sweet kalau tak pakai crown kerana melambangkan
yang ringkas itu indah :')


Senang untuk suami mendoakan isteri pada ubun-ubun si isterinya..
Moga Allah redha..amin.
Moga berkesempatan en.yu mendoakan ai suatu hari nanti..
impian masa nikah..Hikss 

4 Comments:

Ana Lee said...

wah .. cantik cantik laa

aienzunnur said...

cantiknya!!
nak pakai jugak la ms kawen.

eh, sy tag awk dlm leibster award.jmpt tgk blog eh.

thankyou!!!!!!

sy doakan impian awk tu trcapai=p

Junkyo No Hikari said...

suka crown bunga... XDD hehee..

sbb terpengaruh dgn satu crita ni dulu XDD

Cik Wangi said...

suka crown ala2 fairy tale. hehehee

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-