01 November 2014

Dress Adalia Exclusive [Zawara]

Hai semua...
Assalamualaikum..
Hari ni ai nak sharing tentang dress ala puteri kayangan
dari Zawara. Iaitu Dress Adalia Exclusive!
Memang pakai dress ni boleh feeling princess tau
sebab dress dia sangat cantik dan flowy sangat..Hehe

ai sendiri rambang mata tengok dress ni. Simple tapi tampak eksklusif
ada yang pakai dress ni buat wedding dress tau.
 Baju nikah, tunang dan sesuai jugak untuk
photoshoot! Memiliki warna yang menarik untuk dimiliki.
Awal-awal nak bagitahu ini bukan iklan berbayar tau ;)
Ini pendapat sendiri dan saja nak share dress labuh yang ohsem..ngee

ADALIA BABY TIFFANY

ADALIA ORCHARD

ADALIA ROYAL BLUE

ADALIA DUSTY PINK

ADALIA CREAM

Rambang mata kan? Hadoii..Memang rasa nak semua..
Rasa-rasa ai berkenan yang mana. Ce teka? :p
yang cream boleh buat nikah/tunang..
warna orchard tu pernah tengok emma maembong pakai. Cantik!
Semua pun cantik. Dah la tengah ada sale..
Memang rasa nak kena beli jugak la..Haha

Memang sweet, feminin dan elegan sgt ;)
Jom pilih dress ni di web Zawara dan outletnya..
Terima kasih sudi singgah. 

:: HuGs and KiSs::


0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-