27 October 2014

Dulang Hantaran..❤

Hai semua....
Assalamualaikum..
lama tak update pasal wedding kan ;p
ai suka sangat cakap bab-bab wedding nie..Hikss
kali ni nak stori pasal dulang hantaran pulak.

Memang selalu Bride to Be (B2B) pasti akan rasa stress bila tak tahu nak
mula dari mana kan nak cari dulang ..Pentingnya korang kena
 tahu jenis yang macam mana korang minat.Hikss

Contohnya ada yang suka yang simple. 
Ada yang suka yang kelihatan mewah dan ekslusif!
ada yang ala vintage dan ada yang DIY..

Bagi ai kalau dulang hantaran tunang..cantik kalau yang buat yang simple.
Tambah siapa yang suka DIY..boleh deko sendiri dulang hantaran uOls ek ;)
Boleh pilih nak jenis macam mana..

Kalau ai dekat dengan A to Z seberang Jaya..
Boleh juga shopping dekat Nilai, N9 ataupun di Ikea, Damansara..
eh sebenarnya banyak jugak tempat yang menjual barangan kawin
ada pelbagai jenis dulang yang ohsem..Hee




Perlu lembutkan jari jemari ye sayang-sayang semua :'D
Sesuai kan untuk majlis tunang..
Gambar dari Google ..Hehe

Tampak eksklusif..Kredit gambar dari Irine.
ai suka sebab guna bunga segar..Sesuai untuk majlis nikah.


Cantik bekas dulang sireh junjung ni..
ai suka sebab ada bunga segar kaler PINK..Hikss
kredit dari Google :p
Maaf ye kalau ada sebahagian gambar 
ni berkaitan dengan hak milik seseorang..
Hanya berkongsi gambar dan dulang yang cantik di mata ai..

Sebenarnya banyak lagi jenis dulang yang 
boleh menepati citarasa korangg..In Shaa Allah..
Beli ikut kemampuan dan bajet masing-masing..
Ok ai sharing dulang hantaran yang ohsem..
Inspirasi untuk ai dan B2B di luar sana juga,
Terima kasih sudi baca yer...❤

:: HuGs and kiSs ::

3 Comments:

Farha Kimah said...

Canteek!

Jemput bersegmen di blog cikgu: Segmen New Friendlist Cikgu Farha

Cik Nadyya said...

alamak cantek2..lg2 wane pink!hoho
#sabar nadyya..huhu

Ummi Zarra said...

cantiknya warna-warna pastel.. sweet je kan..

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-