24 November 2014

Wedding Stamp ❤

Hai semua....
Rindunya nak menaip laju-laju..
ada yang rindu tak? :)
Sekarang mood cuti sekolah 
memang mood orang kawin secara ramai dan berjemaah.

Penuh di Facebook , Instagram dan Blog..
gambar pengantin cantik-cantik..
Bestkan tengok diorang bahagia..Hee
Selamat pengantin baru buat semua
 yang baru melayari bahtera rumahtangga. 

Dah lama tak menaip pasal wedding...

Pernah tak uOls tahu pasal wedding stamp
yang sangat femes sekarang :)
Bestkan kita ada cop sendiri masa wedding nanti..
boleh la main dengan cop kan..teehee
Jom layan gambar kat bawah..
ai berkenan semua..aci tak :p











Comelkan stamp ni..Boleh pilih design yang cecomel
untuk dicop pada kad kenduri, beg kertas dan sampul :)
dan termasuk kat memana yang korang nak..tehee

In Shaa Allah sekarang diorang tengah buat promo.
Harap korang boleh order laju-laju..
Harga berpatutan . pasti tak menyesal.
Maaf ni bukan entri iklan berbayar tau. saja nak sharing
untuk pembaca blog PINK nie terutamanya B2B yang
sedang counting day tuu.Hee

:: Hugs and KiSs ::

2 Comments:

Cik Yaya said...

cantik n menarik...hmmm

♪ cik katak ♪ said...

cantiklah. ada link tak?

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-