04 December 2014

Idea Mas Kawin di Malaysia

Hai semua..Holla Disember
Jom tengok idea mas kawin yang ai rasa
cantik di mata ai..dan kat luar sana memang banyak
yang sangat kreatif lagi :)
Memang ditekankan mas kawin tidak 
boleh guna cek ye kengkawan semua. 

"Penyerahan mas kahwin menggunakan cek 
tidaklah dianggap sebagai tunai sebaliknya ia adalah
 suatu hutang kerana duit itu hanya boleh diperolehi
 selepas  dibuat tuntutan di bank berkaitan, 
bahkan cek tersebut mempunyai tempuh sah laku yang tertentu"..

Jadi bagilah mas kawin secara tunai mengikut kreativiti dan DIY korang
Di bawah antara idea mas kawin yang mudah untuk
hari bahagia nanti ye. Islam itu Mudah dan Indah
In Shaa Allah...


Latak atas dulang macam ni..Paling sweet dan simple! ;)
Suka dia pakai fresh flower..


kemas dan tampak eksklusif!
Subhanallah...kredit gambar irma hasmie


yang nie agak simple tapi unik!
idea menarik jugak kan..


paling popular..Letak dalam album dan frame gambar ;)
memang boleh DIY sendiri je..

kreatif laa..Cantik kan?
bentuk kapal layar...
Yang nie pun simple dan tampak romantis ;)
tapi siapa nak gubah untuk ai kelak..hehe
bentuk jambangan bunga..Hikss

:: HuGs and kiSs ::

1 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-