05 June 2015

Tahniah Blogger terkenal Hanis Zalikha

Hai semua..Bukak insta..fb dan blog
Muncul gambar keknis..blogger comel muda setahun dari kite dah kawin!
Cantiknya gambar dress baju nikah Hanis Zalikha..
Berkenan la pulak..Hikhik. Katanya hanis beli dekat Jakel je
dan hantar designer dan tailor. Baju artis mana boleh ai buat sepesen camtu ;)
tapi siyes lace tu berat..tapi cantik memukau..

Tampak sopan je sejak berhijab nie..
Sejak ai yang berdarah manis ni  suka pulak tengok dress pengantin
Sebenarnya dok survey baju dress yang sesuai dengan ai yang kecik bambam nih..
Tengok orang nikah..usha baju dulu. Cari idea, tapi tak suka kopipes. Hee


 photo 11377924_857714844297043_150601556_n.jpg


Hanis Zalikha, Hairul Azreen Sah Bergelar Suami Isteri - ROTIKAYA20150605_4571

 photo 11327147_1434925286816196_500662411_n.jpg

Tahniah Hanis dan Hairul..
Nama diorang pun nak dekat sama dah. Selamat Pengantin Baru.
Jarang ai menaip pasal artis. tapi bila berkenan
terasa nak kongsi dalam blog pink ni pulaks..ngee :D

Hanis..awak tinggi dan muka nampak matang..
tak sangka sebaya adik ai je. Hee. Ok dress dia boleh buat inspirasi.
:')




0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-