16 October 2015

Gorgeous Dress ..

Hai semua blogger yang singgah di blog picisan ;)
sekarang banyak dok usha baju pengantik yang sweet-sweet
then terjumpa gambar personaliti cantik ni.
manis sangat baju nikah dan sanding dia. ai berkenan sangat!

Yang dress kawin dia ala Marian Rivera versi muslimah.
Tahniah kak Meera. Impian awak dah tercapai.
ai harap impian ai untuk pakai baju wedding sendiri juga tercapai. amin.





Semua look lovely! Barakallah pasangan pengantin.
Lovely bird 2015. I'm coming soon in December.
In Shaaa Allah.... Hugs and kiSs

10 Comments:

PeRdU cINta said...

Dah tak lama tu disember...amin...

Lovely Lieyza said...

waaahhh....comel nya dress kawen...

Farah Arina said...

wow, lawanyaa!

Rusmeyati Nordin said...

Tak lama dah tu- December ni aje..hihi..semoga segala urusan dipermudahkan..kalau berminat hantaran ada dinar emas boleh bgtahu akk tau..hihihi:)

Dalila Samsudin said...

Alahaai lawanya ^^

Cikna said...

Cikna ritu semua sewa je, pdhl utk baju nikah dh buat,huhuu......;-)

Izzah Ashari said...

wow cantiknya!!

Nur Nashwa Alia Khairudin said...

Cantik!

Rachmat Tubagus said...

Amazing weding dress. looks like a Queen

adiba rusli said...

semoga awaaa pun dapat dress yang awaa nak.May God bless:) tahniah

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-