02 October 2015

Wedding and Preparations

Hai peeps...
Merenung ke luar jendela, melihat kebesaranNya
mensyukuri segala nikmat..di atas kurniaanNya..
wow, sebulan jugak tak menaip.
Welcome Oktober..Hari-hari bertambah busy..
Buat persiapan kawin dan tanggungjawab kerja
buat ai tak sempat menaip nukilan di blog PINK kesayangan

tinggal kurang dari 70 hari lagi
untuk bertukar status. Hmm nebesnya lahai...
tak sangka hari-hari yang dihitung kian dekat tiba.
Bersedia ke tidak kena harungi detik bersejarah tu..ngee

Checklist Belum Settle!
* veil nikah
* dress nikah kena alter
* handbouquet nikah dan sanding
*beg doorgift
* payment for video dan photo
* payment make up
*payment untuk photobooth
*payment untuk mini pelamin nikah

Dah tak banyak dah tinggal..Hope semua berjalan lancar..
terasa nebes sangat-sangat fikir nak kawin tapi banyak sangat GST :'(
Jom survey doorgift murah..



Bab doorgift ni ai cerewet sikit.
dah ada idea. terus order siap dah ;')
Harap tak banyak dah kena fikir...
amin amin ya rabbal alamin..
Berdebar fikir itu ini..macam tu agaknya pengantin di luar sna rasa ek.
Nanti dah kawin boleh la review pasal doorgift ;p

0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-