01 November 2015

Henna For Bride 2015

Hai semua...
henna atau inai memang sinonim dengan pengantin Melayu dan India
tapi sekarang dah banyak corak eksklusif yang boleh bikin
pengantin-pengantin rambang mata untuk hari bahagia masing-masing ;)
tak terkecuali dengan ai untuk majlis kawin nanti ;)




Rambang mata uOlss..
so cuci matalah dulu la ye sebelum buat pemilihan 
sebab corak yang halus memang sweet di mata ai..hmm.. ;)
:: Hugs and kiSs :;

10 Comments:

fifie feyca said...

wow!! awesome!!

FarhanahAdzlan said...

memang lawa tengok orang pakai tapi malangnyaa saya tak suka pakai inai ><

Athirah Zain said...

cantik!
yg kat kaki tu cantik,,,,
semalam kawan saya baru buat, berkenan la pulak,,haha

Dyana Hassan said...

Cantik nya corak2 henna yg awk post ni. Ada org buat terlampau penuh sampai dah tak nampak seni tu. Tapi gmbr2 yg awk post ni serious semua cantikkk.. Btw feel free to singgah and read my new blog entry ya http://minjee08.blogspot.my/2015/11/gaji-masuk-shopping-dorothy-Perkins.html . TQ ^_^

Aqilah Azmi said...

aaaaaaaa qila suka henna T_T

Farah Arina said...

lawanyaaa

Hakak Manes said...

alahaii..sangatla cantik lukisan henna gambar yg paling akhir tu..walaupun saya bukan spesis yg sukakan inai tapi nampak sweet di mata.. =)

Muhammad Faizal said...

yeah...saya penah berangan nak botakkan kepala lepas tu lukis inai gambar ular tedung...hehehehehhehe...

Naza Raman said...

Pretty

Cik Puan Fairul said...

cantik2 inai zaman sekarang ni..napa la time kita kawen dulu xder.hahahaha...oh btw kalo tuan belog nak cndy buffet,leh la inbox kita yer..hehehehhe

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-