26 October 2015

Pelamin Impian 2015 for Bride to Be

Hai  semuaaaa!!
tetiba mood nak kawin datangg..haha
ok katsini ai kongsi serba sikit pelamin ringkas dan bajet best
untuk korangg pilih untuk majlis kawin yang tampak eksklusif.

ai sendiri masih tercari-cari pelamin macam mna pilihan hati.
sebab nanti nak buat pelamin nikah di rumah. dan tiada pelamin di dewan
macam ni lah jadinya. hahaha. Harap uOlss faham.









Boleh tolong ai pilih boleh ? ;p
bunga fresh flower letak tepi jap. Gurlppp
:: Hugs and kiSs ::

7 Comments:

Aimy Nissera said...

Turquoise very lovely!

Farini Ibrahim said...

Gambar no 2 tu cantik..simple tapi warna dia menyerlah :-)

Sally Samsaiman said...

pelamin ni kalau pilih mmg takkan dapat pilih...hahaha...cari yg simple jela :)

saadiah muji said...

Suka pelamin pertama...

Pentingkah kalsium? Tips berguna untuk ibu

eyjalukman said...

haaaa semua lawaaaa tak thu nk pilih mna. tp klu eyja suke simple, looks nicer than banyak2 hiasan.

Eyqa Zq said...

Kalau sy, pelamin yang pertama. hehe. lots of light, simply unique. hehe.

ieyra h. said...

Sy suka yang no 4 tu. Warna putih, cream dengan warna biru ala2 tiffany blue tu cantik.. :)
ieyra h. | blog

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-