09 June 2016

Coming Soon! : Newborn Potraiture ♡♡

Salam Ramadan Mubarak.
Dek kerana keterujaan sehingga termimpi-mimpi, ai telah ushar
lama dah hakak ni. Pandai snap gambar baby baru lahir/newborn.

Terus tengok di Facebook ada promo harga yang best! terus hati berkocak
dan jadi salah seorang client hakak nih. Gigih tau simpan nombor telefon dan 
whatapps hakak ni. Kebetulan masa tu slot kekosongan ada lagi 3 orang.

Apalagi terus berdesup tanya hakak ni..Dan yeay masih ada kosong.
Jadi minta izin suami ai untuk kebenaran nak booking newborn potraiture ni.
Syukur alhamdulillah, walaupun singkat sangat masa,
 sebab ai dah tak sabar nak bayar deposit. Suami ai terus setuju.

Walaupun pada mulanya macam setuju tak setuju.
Ikutkan macam membazir dan duit boleh bayar benda yang lain kan.
Tapi ai dah macam ngidam nak gambar baby sulong kami nanti camni.
Comels ya rabbi! Allahu Akhbar.. Memang bikin hati cair..

1 Ramadan lepas, ai dah siap-siap boooking deposit dengan hakak Shida ni.
Tunggu ai deliver nanti, boleh la snap gambar baby 
lentok-lentok dengan pose comel camni. Hikss

Memang hakak ni boleh pegi 1 Malaysia tau. Tapi kena cas transport sikit la.
Normal la kan? Janji nanti baby sulong ai sihat walafiat masa dilahirkan nanti.
In Shaa Allah..Doakan yang baik-baik ye uOls.
Cair tak hati mama to be semuaaaa??!
ai tak kuat..hehe. Sebab tu tak rasa bersalah nak guna khidmat hakak Shida ni nanti ;)
alolor..Ciptaan Allah itu Maha Hebat, Subhanallah 
Sejuk je mata memandang. Bau Syurga..
Moga anak mama nanti juga comel gebu macam ni, Amin.
: Hugs and Kiss:

4 Comments:

Fafa Kyraa said...

Ya Allah cutenyaaaaa baby last tu T.T

ailullaby said...

Kan kiut sangat semuanya @fafa Kyraa ;)
kak ai suka semua baby nie..hehe

Nabila Syifa said...

allah..cute betul!

ailullaby said...

Subhanallah..kiut sangat kan @Nabila Syifa.. melting hehe

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-