02 June 2016

Trafik Naik Mencanak..Terima Kasih Nuffnang!

Hai semua blogger kesayangan blog PINK!
Masuk bulan baru ni banyak hal baik-baik mendekati.
Moga berpanjangan dan membawa berkat, In Shaa Allah :)

Dah lama jugak ai tak update pasal NUFFNANG..
alhamdulillah, buka je akaun Nuff..tengok trafik agak meningkat.
dan banyak BE yang sedang naik dalam blog ni.
Harapnya ini adalah rezeki baby..Mudah-mudahan. Hee
14 Buffered Earning (BE) senang menari-nari dalam blog ai!

Kali ni banyak iklan yang sedang menaikkan income buat ai ketika berblog ini.
Mestilah ai suka, mana tahu kan? Ini ada rezeki Allah taala yang tak disangka.
Walaupun ai tak cash out setiap bulan, tapi merasa juga la dalam setahun ni
cash out dan shopping guna duit berblog ;)

ai berharap banyak lagi income yang akan masuk dalam blog ni
uOls pun rajin-rajinkan diri kelik iklan yang menari-nari ni eh? Thank you!
Nanti ai blog-walking blog uOls pulak. Semangat berkobar nak menaip blog ni..ngee

ai akan setia dengan NUFFNANG selagi ai mampu berblog. Jyeah!

Harapnya bertambah lagi duit dalam tabung baby!
Okey dek eksaited tengok income dan BE dalam akaun nuffnang..
tunggu entri pasal ai janji dalam entri lepas apa yang idam dan apa yang ai tak suka tu ek.

Thanks nuffang untuk 14 BE yang dapat menaikkan dan mencanak income ai.
Korang rajin-rajin lah klik ok?! Best tau berblog dengan Nuffnang ni :*
I'm is happy mama to be! Rezeki anak In Shaa Allah.. :')
:Hugs and Kiss :

2 Comments:

nadhie wueen said...

waa... seronoknya.. alhamdulillah rezeki baby :)

ailullaby said...

Syukur alhamdulillah :') @nadhie wueen..
terima kasih..hehe

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-