21 September 2016

Hadiah untuk #BabyFA ❤

Hai semua...
Fuhh internet kat rumah baru okey lepas 3 hari rosak
dek kabel dicuri orang. Sabar je laa :')

Hari ni ai nak share hadiah pemberian mak ai untuk bakal cucunya #BabyFA
hehe..comel sangat! Masing masing teruja dengan baby. 
Cucu sulong la kata kan. Rupanya mak ai belikan kasut yang dikait 
dari benang bulu kambing. Cantiknya!! 
Terus ai rasa melting pertama kali tengok. Kebetulan memang ai tak ada lagi 
kasut yang dikait bulu benang ni. Tak sabar nak tengok #BabyFA pakai nanti..ngee
Tok Faridah pun teruja nak tunjuk kat mama #BabyFA hadiah nih...
Bestnya sebab ai ada beli baju yang matching untuk #BabyFA pakai nanti.
Boleh lah nanti ber-OOTD..hikhik.
Comel sangat-sangat! 
Tak sabar nak balik berpantang nanti. Sekarang ai tengah menunggu hari
baby keluar. Macam macam perasaan ada, Maklumlah baby first..hee
Terima kasih tok Faridah untuk hadiah ni..
Baby elum keluar tok nya dah bagi hadiah..terharu :')

4 Comments:

Fatin Nabila Zainal said...

Eeee comelnya!!

ailullaby said...

comel kan :)
terima kasih awak..

Shafuhan Smab said...

heee cutenyaaa. suka tengokk benda2 kait benang ni.

ailullaby said...

kiut sangat kan? ;)
barangan baby memang semua comels ya rabbi...hee

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-