25 July 2011

Anyonyo Omei Omeinya :)

Assalam. Selamat pagi penghuni alam semua :) harap semuanya sihat2 ye..? pagi ni ai nak taip entri pasal baby astronout. Hehe. Mula mula nak cakap baby ni sangat comei dan luar biasa tau. Luar biasa kat mana..? sebabnya baru 2 hari lahir tapi saiz, berat badan dan perkembangannya macam baby 2 bulan. Nak tau kenapa ai cakap macam tue..? Sebabnya baru 2 hari dilahirkan oleh preety mom dia, diadah mula celik mata pandai posing di kamera. Sooooo sweet!.

Okey meh ai perkenalkan anak Dr Sheikh Muszhapar dan Dr Haslina.. ini la anak astronout yang ai maksudkan tadi adalah puteri pada angkasawan smilet eye kita. Sangat comel tau ;) Nama diberi oleh pasangan romantis ni untuk anaknya adalah Sophea Isabella. Cantik kan nama tue.. Ce tengok baby sophea ni rasa geam geam sangat. Pertama kali ai tengok wajah baby ni, ai dah terlepas, anyonyo omei omeinya dak tomei ni.. rasa macam nak nguis pipi bambam tue..

Rambutnya sangat lebat dan seiras wajah daddy dia iaitu Dr Sheikh Muszhapar ;) dan ada iras mommy dia juga. Memang comei tau. Sungguh ai tak tipu. Tak pecaya..? tengok gambar baby Sophea ni.. pandai tengok kamera walaupun baru 3 hari keluar dari kandungan mommynya. Kalau tak tahu tarikh lahir dia mesti orang pecaya yang baby sophea dah 2 bulan. Sihat dan cerdas..hehe. Oh lupa nak bagitau yang baby astronout nie lahir  21 Julai 2011  mengikut Fan page daddynya. Baby Sophea memang pandai posing tau..meh tengok gambar dia..
Comel kan gaya baby astronout -Sophea Isabella
Nie gambar yang buat ai rasa eeee geramnye rasa nak nguis pipi =D Masa trimming nail dia pun dia dah pandai posing. Kiut.!

Dah tengok kan baby astronout ni.. beratnya 3.6kg time lahir. Kalau didukung memang sedap dipeluk. Hehe. Okey moga heppi selalu yaa. Nota cinta : Tengok baby orang teringin nak baby sendiri. Opsss tu lambat lagi, insyaAllah kalau diizinkan Allah S.W.T...amin. Jom blog-jogging. As salam.
 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-