07 July 2011

GiveAway dari KOREA dan BANDUNG.

Hai uols. Assalam. Ai terasa teringin juga nak sertai giveaway atau yang di anjurkan oleh rakan blogger. Tengok pada title pun dah rasa giveaway ni menarik. Jadi ai pun join giveaway pertama dari belog cantik disini..Jom tengok syarat syarat mudah yang diberi oleh owner penganjur ;)


Photobucket
Syarat-syarat penyertaan:
1. Beralamat di Malaysia dan mempunyai BLOG.
2. Follow dua blog berikut.
3. Buat satu entry bertajuk : SAYA NAK GA DARI KOREA DAN BANDUNG!
4. Copy code banner GiveAway di atas dan letakkan di entri anda (dalam ruangan EDIT HTML).
5. Tag sekurang-kurangnya 2 orang & pastikan dorang tahu yang dorang ditag.
6.Hantarkan link entri anda di ruangan komen entry INI sahaja.
7.Tarikh tutup penyertaan: 15 Ogos 2011.

Hadiah Giveaway:
  • 5 hadiah utama dari Bandung dan Korea.
  • 10 hadiah saguhati dari Bandung.
  • 1 hadiah istimewa untuk peserta yang tag paling ramai. ( Fridge Magnet dari Korea)
  •  
    Okey ai dah join giveaway nie. Jom join ramai ramai ;) Masih lama lagi tarikh tutup. Hari ni satu masalah ai dah settle. Syukur. tinggal satu bab lagi buat hati ai resah. doa doakan semuanya akan baik okey. Wish me luck. Hepy blogging uols. See you next entry :)

2 Comments:

Amoi MiyaSya said...

wish u luck ehh ? :)

najmi_paddy said...

cam best je contest nih.. nak join la.. hehehe

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-