20 July 2011

Ketuk Ketuk Keyboard. Rindunya..!


Assalam buat blogger sekalian alam. Fuh fuh ! lamanya ai tak mengapdate blog. Busy bebenor nampaknya. Bukan main lama tak menyentuh keyboard. Sian dah kat blog cinta ai yang satu ni. Mintak maaf sgt2 pada blog ni sebab abaikan dia. Jangan tacing2 pada sesiapa yang singgah blog ai tapi nampak cam blog dah terabai tu. Maaf sangat tak ada buah tangan untuk korang baca beberapa hari nie :)

Sekarang ai nak menaip puas puas. Rindu nak berblogging tahap melampau dah nih. Haha. Ayat ai pun dah kuasa dua dah keterlampauan dia. Bedal saja la..mungkin ini yang di namakan geram. Ketuk ketuk keyboard dah nih. Sebelum ni ai hanya sempat blogwalk je. Sedih sangat bila tengok blog terabai camni.
InsyaAllah lepas ni ai akan usahakan supaya ai tak ketinggalan kereta apai lagi okies. Sebenarnya banyak sangat nak cite ni tapi tak tahu nak mula dari mana. yang penting ai tau yang ai kena ngapdate. Cian tau. Alolor busyuk busyuk.. Ehee biar ai bermonolog sendiri ;p
Agenda terkini ai ingat nak tukar background blog tapi tak pasti lagi sebab hati ini masih terpaut pada bentuk "l0ve" nie. Cakap pasal love dan lebiu lamanya ai tak bercerita pasal cinta, perasaan kasih sayang yang indah. will be soon ye dear.
 Terasa juga nak decorate blog ni ala kadar supaya tampak ringkas dan menarik. Nanti wia try letak widget ye. Cuma cuba cuba dulu sebab takut pulak macam serabut nanti. Okey la kalau uoOls nampak blog ai dah agak agak lain ckit, bagi la komen ea ;p Mungkin komen membina korang dapat bantu wia selalu berblogging. Hehe.. Ai kembali berblogging dengan semangat manis madu :) Aja aja fighting ! As salam.

0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-