11 July 2011

Syukur Earning Nuffnang Pertama :D

Hai uOls.. lama nya ai tak haapdate. Sibuk bercuti. Haha ;p
Cemana life uoOls okey ke..? baru2 ni ai uruskan sesuatu yg penting. Jadi terpaksa abaikan blog ni dulu. Ai sihat alhamdulillah dan ai harap uols pun sihat selalu ye. Terima kasih pada sesiapa yang berkunjung dan menjadi follower blog ai ni. Rindu sangat nak berblogging dan berblogwalking ke blog uoOls.
Rutin harian ai macam biasa cuma rasa kegembiraan disebalik kesedihan dah datang ;) mungkin# Sikap ai ambik positif dalam semua aspek memberi ketenangan jiwa buat ai di rumah sekarang. tadi ai ada usha akaun nuffnang ai. Dah agak 5 hari tak jenguk. Sebelum ni jenguk akaun masih $0.00 lagi tapi tadi ada berita gembira buat ai bila akaun tue dah earn money. Suka sangat ! Uools boleh tengok ai dah print screen kan..? Teruja sangat ai blogging, nuffnang beri earn kat ai.. Hee.






Klik gambar untuk tumbesaran ok ;)
Dah setengah bulan akhirnya earning ai dah bertambah kepada RM0.25.. Hooyeh! Ai sangat heppi. Ni yg buat ai lagi heppi untuk berblogging dan berblogwalking secara sihat. Harap harap lepas ni boleh dapat BE (Buffer Earning) pulak. Dan makin bertambah rezeki ai. Doa doakan ai ye uoOls :)

Terima kasih ye Nuffnang sebab hadiahkan ai earning. lepas ni nak tingkat trafik dan tak mahu abaikan blog abadi ai dengan encik yu.. harap boleh jadi tabung kawen ye. #Blushing. InsyaAllah. Syukr dengan rezeki Allah RM0.25 sen. Tak sabar nak cashout pulak. wah semangat pulak ai. Tapi tak mustahil kalau ai berusaha. Dan uoOls pun boleh ;) As salam.Selamat berblogging!

4 Comments:

syakey said...

ramai dh membuktikan kemasyuukkkaannn mendpt duit kt blog. macam best,tp tak buat2 lg T__T

smoga earning bertambah! :D

AiLullaby ❤ said...

terima kasih ye :)

Amin ya rabbal alamin

^^

cik helena said...

tahniah!tak lama lagi banyak lah nt :)

laskar pelangi said...

tahniah dear=)

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-