28 October 2011

Kite & Awak.. Manis Romantis.


Salam bahagia dari Ai..

Lama betul abaikan blog. Ok bergiat aktif semula. 
Timbul tenggelam ngan blog ni. Cian dia. Tsk Tsk.. Ai nak kongsi satu topik menarik. 
Rupanya kalau kita seorang gegirl bahasakan diri untuk pakwe, macam baby, sayang mucuk, atau seumpamanya rasa macam feeling2 in love gittu. 
Tapi bila ai perasan satu kartun comei yang dlukis oleh salah seorang hamba Allah ni, masyaAllah.. 
Rasa kiut sangat ! Comel jee. Geram tau.

Rupanya bes juga kalau kelainan masa  berkapel. 
Pangilan "awak-kite" tampak cam alolor sweet dan romantiknya. 
Yang dipanggil terasa manja. Yang membahasakan diri rasa manja. Ai suka laa.
Kalau macam tu nak bahasakan dengan en.Yu dengan panggilan "kite-awak". 
Harap harap en.yu tak kisah. Sebab ai tak bagitau dia lagi. Hihi.

Lepas ni nak semakin romatis dengan si dia. 
Maklumla hubungan ai dengan en.yu pun dah menjangkau 3 tahun lebih. Lama kan..Alhamdulillah.
Harus cari kelainan, supaya terasa segar berkembang bak bunga di taman nan indah dan mendamaikan. 
Suka kan kalau si dia romantis, dan pasangan pun romantis. 
Masing masing boleh buat surprise antara satu dan lain ;)
Itu la yang sebaiknya.
Doakan kebahagiaan kami berdua berpanjangan..Amin.

*HuGs and KisS*

2 Comments:

Hani said...

ni msti kes tgk cite hantu boncengkan hahaha... gegirl gegirl

DOMU-KON said...

huhu...xd mknanya baby2 nie..aku kau jer//

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-