01 November 2011

WelCome November 11

Hai hai kacak dan jelita.
Cantik tarikh hari ni. 1.11.11 :) 
Welcome November..Bubye October !
Datangla semangat baru dalam hidup..
Mulakan dengan penuh kecerian..
Biarlah bulan baru yang menjelma beri kejayaan buat kita semua.


Pejam celik pejam celik dah tinggal dua bulan terakhir sebelum melangkah lagi setapak ke tahun 2012.
Biar apepun, harapnya azam yang dibuat pada awal tahun dolu akan tercapai. Amin.
Setakat ni ada yang dah tercapai dan agak banyak lagi yang belum.
Korang dah buat azam baru untuk bulan yang baru yakni bulan November??
Jangan tak tahu yang ai selalu buat azam untuk setiap bulan.

Jangan ada yang ketawa taw, sebab ini kenyataan. Biarlah orang lain buat azam setiap tahun. 
Tapi azam setiap bulan pun perlu juga. Hihi. Banyak la keje ai kena settlekan buat sementara ni. 
Rasa macam nak tukar layout latar belakang blog pink ni tapi belum berkesempatan. 
Tengok keadaan mungkin dah settle urusan rasmi dan penting ai. Harus ai tukar. InsyaAllah. Bila dan apakah tema, jangan ditanya... Coming soon (^^,) V

*HuGs & kiSs*

0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-