07 November 2011

Ber-YM dengan incik Yu :)

 Salam penuh kebahagiaan dari ai ;)
Best sangat yang ai rasa harini. Ber-YM dengan incik yu. wink2
Agak lama dah ai tak ber-YM sesama.
Jarak jauh, jadi teknologi la sebagai penghubung.

Selalunya banyak bercakap phone,
sms dan berFB..Jarang sekali dapat ber-YM.
SKYPE pulak apatah lagi. Tapi mungkin lepas ni,siapa tau ;)
Bukan apa incik yu agak sibuk dengan kerja tu yang tak sempat ber-YM atau buka laman web pun.
Incik yu memang seorang yang workholic orangnya.
Kalau dapat keje memang dalam dunia dia je.
Bab keje memang serius usah diganggu.
Tapi tetiba ajak ai ber-YM harini..
Rasa hati berbunga bunga uolz (*^_^*)

Riang hanya tuhan tahu. Hehe. Sebab tak penah2 incik yu ajak ber-YM setelah sekian lama. 
Kalau ai ajak pun dia mesti cakap letih. 
Sebab kejenya selalu mengadap skrin komputer, sebab tu ai seakan teruja time incik yu ajak ber-YM ;) love it!!

Ai sangat BAHAGIA harini,,
Isnin  yang indah dan bermakna :*
Terima kasih incik yu kerana temankan ai harini. Terharu :')


*HuGs & kiSs*

1 Comments:

NURUL NAJWA said...

wahh3.. bahagie nye.. :)

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-