12 November 2011

Blog aiLullaby bertukar Comeyl


Wah penat ai main kod dalam blog ni dan edit apa yang patut
supaya boleh jadi somel ashamni. Somel x uolz??
Pink tetap dihati. Hihi. Fuhh akhirnya ini la hasilnya. wink2. 
Sekarang amat puas hati. Tapi ai tak la pandai edit mengedit ni. 
 
Cuma ai edit apa yang ai pandai je. 
>Tukar template baru<
> Tukar background baru <
> Tukar header baru <
>Letak status mode <
> Tambah copyright <
dan taraaaa !! Camni la jadinya :p

Rasanya blog ai masih dalam "under Construction" Teehee.
Ai ingat nak tambah Bouquote.
Comel je tengok bloh kwn2. Sebab tu cam teringin.
Mungkin juga nak tambah divider pemisah entri. Hehe.
Semangat ni uolz. Biasa la sekali sekala berubah wajah. Haha

Okeylah itu je yang ai nak update. Teruja mungkin.
Heppy blogging yeah. Moga sentiasa bahagia hendaknya.
Jadikan kasih sayang adalah baja dalam kehidupan.
Ai percaya hidup akan ceria jika hati sentiasa fikirkan positif.


*HuGs & kiSs*

2 Comments:

Cik tikah said...

suka background blog ni :)

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Ehem2.. Comel blog.. ^_^

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-