13 November 2011

Jom Saling BerHEARTBEAT Sayanggs

Lamanya ai tak hapdate pasal HEARTBEAT uolz. 
Uolz penah dengar tak pasal HEARTBEAT ni kan? 
Tapi tak ramai yang ada iklan HEARTBEAT yang tidak curang dgn nuffnang.
Sebenarnya Heartbeat atau HB boleh dapat earning tau. 
Kalau belum daftar kelik banner bawah ni ye. Pasti uoOlz akan bertambah cantik kacak. Hehe. 
Ai gurau je. Bukan ni kira bak kata orang sambil menyelam minum air gittu.



Ai sekarang lebih aktif jadi dalam masa yang sama nak juga >
saling bantu membantu antara blogger, termasuk diri ai sendiri.
Jom berHEARTBEAT dengan daftar sekarang ;) 
Berbalo baloi. GUna Heartbeat ni kena rajin. Sebab eraning dikira berdasarkan per klik. 
Jadi blogger kena saling bantu membantu tau. (n___n)..


Ada yang berminat untuk mudah saja stepnya.
Daftar akaun heartbeat ---> Daftar akaun affiliate.
Copy Paste banner di laman web atau blog ;)
Simple dan Fast uolz.

Meh sama sama kelik sini kalau nak DAFTAR :)
Itu saja ai nak kongsi. Minta tolong uols kelik banner ai ye.
Saling bantu membantu amalan mulia. Hihi


*HuGs & KiSs*


0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-