08 December 2011

Penting ! Blog Bertukar URL ;)

Haihai. Memang lama ai tak mengapdate blog. Atas sebab tertentu. Biasa lah kesibukan mengalahkan PM Perdana Menteri atau Prime Minister. Tetapi ai tetap rindu blog pink kesayangan ni.

Ai nak buat pengumuman pada pengikut sekalian. Ai ada tukar nama url utk blog pink romantis ai ni. Kalau dulu www-rauzidawia.blogspot tapi kini dah bertukar pada cintadafakarindu.blogspot. ;)

Atas sebab apa tukar biarlah rahsia. Kelass kau ai ibarat artis gittu. Ai abadikan blog ni sebagai kenangan ai dan incik yu. Itu salah satu sebabnya nama url blog ai ni ditukar.  Rasa macam ada sentimental value. Hihi


InsyaAllah biarlah url ni dikekalkan. Semuanya dah kembali pulih. Btw ai tetap tak akan masukkan gambar ai dan incik yu selagi weouls belum bergelar kekasih HALAL ;p

Welcome to new URL in this blog.
Ai tak sabar nak naikkan income blog nih.
Bekerja dengan blogspot.
Siapa tau karau rajin dapat banyak untungg.
Tak salah kan mencuba. Wink ;)

Okey chill selalu yeah. Tegur ai andai ai tak lama menaip. Senyum dan jalinkan ukhuwah sesama blogger. Ai tetap sayanggkan incik yu. Blushing * Ni blog khas untk hubungan cinta weouls.

*HuGs & kiSs *

0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-