09 December 2011

Yezza! 100 Follower :]

Heppi bukan kepalang nya ai bila log in blog hari ni follower blog dah angka 100. Syukur alhamdulilah..Tak sangka ada yang sudi follow blog ai even ai jarang mengapdate. Toce toce buat semua yg sudi dalam ke blog romantiss kununnya nie ;)


Ni yg buat ai bersemangat nak berblogging hari hari ni. ! Kikiki.Semangat berkobar kobar nak bangunkan blog yg dah siap renovate hasil kerja ai sendiri.Ai akan inspirasi kan apa yg terlintas dalam blog pink ni.Kalau boleh impian ai, nak banyak sangat komen. Baru cam meriah rasa kan.?


Klik untuk tumbesaran yg sihat ;)

Bahagia rasa.. Terasa bulan dua belas adalah bulan lucky buat ai dan incik dear. Utk pengetahuan uoOls, incik yu tak penah pun tahu dan lihat blog ni. Mesti dia terkejut kalau dapat tau yg blog ni dah mencapai 100 pengikut. ^______^ Senyum sampai ke telinga.


Meh jayakan blog ni dengan gigih walau apa jua cabaran yg melanda. Kerana sweet & love itu indah untuk dihayati. Rasa macam feeling feeling in love.


Sekalung ucapan terima kasih pada semua follower ;p Saling eratkan silaturahim ek. Love blogging so much. 

*HuGs & KiSs* 
 

4 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-