19 January 2012

Kongsi Kamera DSLR Ddgn Si Dia, Bunyinya Menarik ! :)

Ai teringin sangat kamera DSLR :p
Nak nak sekarang Nikon ada keluar kamera kaler PINK.
Hadoii rasa cam nak geget je. Geramm !
Ai pernah terfikir kalau la ai dan en.yu ada kamera yang kami kongsi bersama.
Macam menarik je. HiHi. Mana tau en.yu boleh jatuh hati
dalam bidang photog ke suatu hari nanti :)

Ai memang awal2 dah minat nak guna kamera yang canggih.
Apatah lagi kamera tak canggih pun, memang suka snap gambar sana sini.
Photoshoot tempat cantik cantik. Satu kepuasan sangat ;)
Rasa macam idea yang baik juga punyai kamera bersama.
Nanti ai nak cadangkan pada en.yu la tengok dia setuju ke tak..#Harap harap dia setuju.

Serius kamera cam penting untuk snap kenangan.
Gambar la yang menceritakan segalanya suasana tika itu.
Ai sendiri belum ada kamera sendiri. Memang nak sangat.
Tapi belum mampu, sebab baru baru ni ai beli BB :p
Itu pun dah lama ngidam. Kihkih. Harus utamakan 
apa yang dahulu. Tak gittu ;) Syukur dengan apa yang ada.
Jom tengok gambar ni..alahai, melting !!




Serius dok ushar yang ni. Memang mahal uoOls. 
Nikon 1 J1 Pink kit set ini berharga RM2,658 Memang DSLR ni.
Tunggu ai bekerja nanti boleh la. Sekarang ni simpan angan angan dulu. 
Kalau berangan mesti la yang mahal mahal kan.? Impian dan target ;)

Ai tak kesah jugak kalau dapat yang kaler hitam. 
Lebih smart kot kalau nak share dengan en.yu. 
Mungkin dia tak minat kamera PINK bagai ni kan. Hikhik.
Apepun memang hajat dihati nak sebuah KAMERA.
Kalau boleh kamera DSLR terus. Kongsi kan.?
Nantikan berita baik dari ai ye. HewHew.
Doa doakan ye kalian. Amin. Moga tercapai ~

:: HuGs & KisS ::

2 Comments:

syamy said...

hey ! semoga dapat DSLR tu .
smartt nye warne pink .
i like it :D

syamy said...

hey ! semoga dapat DSLR tu .
smartt nye warne pink .
i like it :D

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-