17 January 2012

: MarShmellow Buat KeKasih :

Hello dan hai hai blogger. Tetiba nak makan marshmellow 
gula gula kapas yang lembut dan comel tuu ;)
Best juga makan tu time rasa rindu rinduan camni. HiHi
Bila ai fikir balik, ai rasa nak hadiahkan pada en.yu la nanti.
Biar nampak kelainan gittu. Ok jugak kan..? Harap en.yu suka..

Sekarang pun marshmellow dan banyak corak dan bentuk.
Memang semuanya menarik. Yang menjadi perbezaan adalah 
rasa. Sedap atau tidak. Kan.?:)
Ai pun jarang sangat makan marshmellow ni.
Bila rindu rasanya, kental kental..
Suka la macam nak pegi beli sekarang jugak ! :p

Best juga hadiahkan pada tersayang. Sebabnya ai kadang
kadang buntu nak bagi hadiah pada kekasih.
Al-maklum ler, lelaki ni susah sikit kalau nak beri hadiah kan. 
Tak macam gegirl. banyak yang lelaki boleh hadiahkan.
Kadang semua hadiah dah bagi seperti dompet, tali pinggang, kasut, frame.
Masih ada sesetengah yang ai belum bagi. *mungkin ;)


Sebab tu rasa nak haadiahkan en.yu dengan marshmellow.
Alahai tak sabarnya..Nanti dah keluar shopink nak cari la kedai yang jual marshmellow ni.
Serius ai teruja. Siap set dah nak hadiahkan pada en.yu nanti.
Hope menjadi seperti yang dirancang, Amin.

Sekali sekala buat kelainan best jugak kan yuOls..
Ok la nak cari flavour untuk marshmello pulak.
Aapa yg sedapp ek. Strawberri cam yummy !! =D
Perisa buah buahan cam terbaik.
Ai dah decide. Tunggu nak lihat pembaca sekalian..

 Sesekali buat yang sweet dan romantis terasa macam alolor..
Setiap manusa kan sukakan kasih sayang  dan saling take care.
Harap marshmellow ni kuatkan ikatan cinta kita en.yu. Amin.
Ai nak cari marshmellow.. Tak sabar nak sediakan siap siap.
Sebagai tanda ikatan tulus ikhlas ~ 143

:: HuGs & KiSs ::

0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-