28 April 2012

Tutti Fruiti Pertama dan Cupcake ;)

Assalam. Fuhh! Berabuk habis blog pink ai 
dek berzaman tak jenguk dan hapdate.. Kesian blog kesayangan ni.
Mula2 nak buang sawang dan debu yang boleh mencacatkan blog ai..
Vacum sana sini, dan akhirnya taraaa !! Dalam masa 10 minit settle.


Lama juga ai tak bercerita tentang ai dan en.yu.. Hehe.
Memang setiap hari ada cerita tersendiri..
Nak mulakan dari mana ye.. Pasal dating lepas, 
Alhamdulillah segalanya berjalan lancar.
Walaupun ada sedikit pelan yang lari..Ai dan en,yu tetap heppi.


Sehari bermakna buat ai dan en.yu..
Makan TF aka Tutti Frutti Yogurt dan Cupcake Chic.
Nyum nyum..Memang terbaik. Nak nak dibelanja en.yu. HiHi
Hati bermunga munga setaman ;p

TF pertama kami berdua.. Sedapp ;)


Cupcake Chic pilihan ai ;)


Memang best mencuba sesuatu yang baru ;)
Ai dan en.yu makan TF berkongsi satu cup
Kemudian ai teringin nak makan cupcake
femes jenama CHIC yang dengar cerita sedap..
dan en.yu belanja ai pilih setengah dozen cupcake. Yippe!!


Apalagi ai pun pilih perisa pilihan hati. Dan terpilih lah
blackforest, red velvet, stroberi dan cheese ;) Semuanya sedap2 dan en.yu
langsung tak jamah. Sedih dan terkilan katsitu
sebab katanya dia tak minat makan kek dan menda manis2 :)


Nikmat sangat ! ='D Memang kenangan yang tak
dapat dilupakan bersama tersayang.
Love this moment..Nanti nak cuba sesuatu
yang baru lagi dengan En.yu..Hewhew ;)

:: HuGs and KiSs ::
 

0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-