19 May 2012

Kerinduan berblogging.

Hello Peeps. Welcome May yang gojes.
Setiap kali ai menaip pasti bulan bersilih ganti.
Blog bersawang. Berhabuk tanpa pengunjung. 
Alahai kesiannya blog Pink ai nih..
Terabai sebab tuan blognya yang tak
 rajin² nak menaip entri baru. Kihkih.


Ok lepas nie ai nak cuba menaip satu entri sehari..
Terabai blog nih tak bermakna cik blog nya tak sayanggs
Cuma mendiamkan diri selalu. Oh ai tak blog tegar rupanya. 
Patut follower masih ciput. Sad*
Nak gigih flying blog rakan² lepas ni..
Kalau boleh nak up kan trafik.. 
Jaga²..Ai nak terbang laju² kat blog uolz..



Nak sambung stori pasal cinta ai dan en.yu 
yang masih panjang tempoh dan perjalanannya..
Tunggu..Lepas ni ai cuba satu entri sehari. Nekad*
Nak penuhkan blog PINK dengan 
Ayat ayat manis berbunga cinta. InsyaAllah =D



 Sekian entri ringkas dari ai..
Rindu bertandangg dah nih pada dunia blog.
Ai yang suka menaip tapi malas nak hapdate.
Ashane tu? HiHi.. Ok keep UP lalink..
Be Continue.........................


:: HuGs & KisS ::

3 Comments:

Cik Yaya said...

samela dgn yaya jgak..agk2 nk bhabuk tu bru g tiup skit kasi ilang hbuk...pastu lap ksi brsih skit..hehe..tp apepun still folwup with others bloggr..kan..

p/s:comel bracelet strawbry tuh,,hehe

Awan Nina said...

happy blogging :D

Awan Nina said...

happy blogging :)

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-