19 September 2012

Selamat Ulangtahun Dear ♥

Hai pengikut kisah merah jambu yang ai hormati :)
lamanya ai tak update blog kesayangan ni..
9 September lepas sepatutya ia update pasal entri istimewa buat en.yu.
Memandangkan ai sedikit sibuk. 
Entri tu tak dapat nak publish pada hari dan waktu yang sebenar.
Lambat tak bermaksud lupa, kan en.yu?
 *macam gaya si dia baca jer blog pink ni..Hihi




Sedikit kisah disebalik hari ulangtahun kelahiran en.hatimanis :)
weouls tak sambut sesama pun * kan itu lebih manis.
tiada cupcake atau kek..kesian buah hati ai..
cuma ucapan dari hati ke hati dan sedikit hadiah comel 
pemberian ai buat en.yu..Harap awak suka *blushing



Scene terharu sempena hari bufday en.yu..
dia snap gambar dengan memakai hadiah pemberian dari ai..
Oh so sweett! *melting.. Sesuai dengan awak dear :*
saya suka awak hargai pemberian saya...
Maaf hanya simple yang saya mampu bagi untuk bufday awak 
tahun ni..Dan awak sangat² hargai..terima kasih cinta


Happy Birthday!

0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-