29 March 2013

My Amethyst :)

Assalamualaikum.. Hai semua  ;)
Lama ai tak menaip. Ada perang perasaan sikit
sejak dua menjak ni. Cepat sensisitif, cepat memberontak
dan cepat sangat terasa hati. Allahu !

Sebab tu dah terasa tenang baru nak menaip semula.
Rindu sangat kat blog pink kesayangan..
Syukur sesangat pada Ilahi sebab dah bertambah folower
dan ramai yang komen pada entri lepas..

Sebabnya ai sempat blogwalking jer blog kawan-kawan.
Ni baru nak update entri terkini.
Sesungguhnya hari hari yang lepas dan akan datangg..
ai berharap semuaanya indah dan sentiasa dilindungi Allah..

Internet laju nie seronok sangat berblogwalking..
earning Nuffnang pun bertambah.. Suka suka! :'D
terima kasih tau pada yang klik iklan Nuff yang menari-nari
kat blog ai nih.. Nikmat sungguh tau blogging...

Speak_good_or_remain_silent_by_littlemuslimah-d55wzsb_large


Tumblr_m7l4zgkkgp1runskno1_500_large


0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-