19 March 2013

Pendapatan Lumayan dengan Nuffnang ;) Wow!

Hai..Salam manis dari cik ailullaby untuk semua....
Lama kan ai tak hapdate belog pasal incek Nuffnang..
tadi saja curi -curi bukak akaun Nuffnang. 
Rindu juga nak tengok earning yang terkumpul Hee..

Syukur alhamdulillah :')
Bertambah dan ai suka sangat-sangat..
Banyak dari sebelum ni. Hati berbunga bunga rasa.
walaupun tak banyak seperti orang lain.
Cukup terasa usaha berblogging menampakkan hasil..

Sebab tu ai cadangkan nak up trafik laju laju..
sebab sekarang dah guna wifi..Yehuu!
Bolehlah rajinkan diri mengonlinekan diri..
alhamdulillah...Sekarang dengan kemudahan ni
dapat meningkatkan earning di Nuffnang...

Tak sangka tau..ai sekarang ni tengah tunggu BE pertama..
Macam teruja nak tunggu baby sendiri pula kan? ;p
lambat lagi tu..tapi earning Nuff insha Allah...
Sebab seronok tengok orang dok cash out earning berkali kali.
Rezeki memasing tak siapa tahu.

Bak kata pepatah, tuah ayan nampak di kaki..tuah manusia..
Hanya Allah yang tahu. In Sha Allah..

SEBUT sahaja Nuffnang, mustahil jenama komuniti pengiklanan blog itu tidak dikenali oleh blogger-blogger di seluruh Malaysia. Tidak hairan juga, jenama itu amat dikenali di negara-negara jiran terutama Singapura, Australia dan Filipina. Sumbangan Nuffnang amat besar buat komuniti blogger yang menjadikan jenama itu sebagai platform untuk menjana pendapatan sampingan yang lumayan. Tidak keterlaluan jika dikatakan pendapatan yang diperoleh daripada Nuffnang adakalanya melebihi pendapatan pekerjaan tetap. Iklan-iklan daripada Nuffnang yang merupakan komuniti pengiklanan blog pertama Asia Pasifik kini boleh dilihat di lebih 100,000 buah blog oleh lebih tiga juta orang setiap hari.


Maka dengan ini, tidak salah lah we alls semua memilih nuffnang
Sebagai agen pengiklanan di blog u alls. nampak sangat berbaloi. 
sebab tu ai tak nak letak apa-apa ads lain melainkan nuffnang
kepada seluruh warga kerja nuffnang, segulung tahniah ai ucapkan, 
dan rajin-rajin lah bagi ai buffered earning (BE) ye?


:: HuGs & KiSs ::

9 Comments:

huny madu said...

sy pun masih menunggu BE pertama, teruja bila tgk org cashout tetiap bln!

Mohd Ridzwan Abdullah said...

tahniah la...usaha yg baik

Hans said...

tahniah
memang berbaloi2 dengan nuffnang :-)

Airen Surayya said...

tahniahh!!

do visit my blog..:D

http://assnzone92.blogspot.com

ailullaby said...

hunny madu : sama la ngn kita..hope kita berjaya kan? ;)

ailullaby said...

ridzuan : terima kasih..untk en jgk ;)

ailullaby said...

hans : yup betul tu.. Best Nuffnang nih..hehe

ailullaby said...

airen : terima kasih..In Sha Allah ;)

Ainur Athikah said...

Umur berapa boleh daftar Nuffnag ni? Orang klik iklan kita je kira dah dapat duit? Mudahnya....^_^

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-