04 April 2013

Dalam Sejarah Si Dia Lupa Tarikh Ulangtahun..

Hai semua... Assalamualaikum..
alahai lamanya tak menaip..
Rindu serindunya..Hehe..
ektuali ai rajin blogwalking je sebelum ni..
tapi nak menaip ke laut. Ambik mood katanya ;p

ahha. dah betul-betul rindu baru terasa nak menaip entri..
inikah blogger tegar? kikiki
Ok penah tak uols rasa terkilan bila
orang tersayang lupa wish hari jadi atau tarikh penting uoOls?

Ok ini memang pertma kali ai rasa..
sejak 4 tahun berkenalan. tapi nasib ler..
awal-awal en.yu dah bagi hadiah. Kira sebulan seminggu awal..
Masa memula tu cam tak sedap hati juga
sebab apa dapat hadiah in advance..

ai luahkan juga rasa hati pada si dia..
lepas tu dia cakap tak ada apa-apa cuma..
dia takut lupa katanya nanti..
then, ai pun boleh terima hadiah tu dengan hati terbuka..
dah si dia bagi. Berbunga-bunga la hati. Hiks..

Sekotak hadiah tapi triple kejutan.
satu kotak kecil, satu kotak besar dan satu set CD
dan sebuah parcel comel ..Hee
Hadiah nya? Biarlah rahsia.
yang penting cukup buat ai bahagia dan rasa
dihargai..Siap dah boleh intragram tau ;p

Cuma hari kejadian bufday ai...
Malamnya tepat pukul 12 malam..
ai tunggu wish dari si dia..Memang dia jenis tido awal tapi
takkan lupa kot. Dah ramai yang wish. ai mula sedih :/
Sampai esoknya pagi si dia wish macam biasa jer..
Oh siyes ke dia lupa.. Huarghh T_T


tengahari tu ai dah mula hint merajuk.
sampai si dia perasan. dan tett sesi merajuk berlaku.
padahaal malam tu si dia yang wish terawal
sebab  buat alarm jam ucap " Happy Birthday Sayang "
simple but sweets...... #meltingg..

so dalam sejarah tahun ni si dia tak wish dan nyanyi lagu bufday kat ai.
sedih tapi terubat juga sebab si diaa daah buat alarm siap siap
kat phone ai..tapi tidak phone dia.. Ok,
hadiah bufday in advance ai salah satunya adalah smartphone ;)

thank you dear .
:: HuGs & KiSs ::

1 Comments:

SI SEPET said...

Awwhhh, so sweet :)
Birthday saye esoknyeee. HEHEE
chill okay sis ai. Maybe die terlupe sebab selalu fikir pasal sis ai jee, dah takde benda lain dalam kepala die. HAHAHA.
Suke sangat stalk blog akak. Rajin rajin update ehhh?

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-