16 May 2013

Petua Mudah Hamil :)

Salam hormat buat blogger budiman..
Hai uOls pembaca blog PINK kesayangan ni..
terasa nak kongsi dalam blog even ai masih berstatus bujang
Tak salah rasanya berkongsi perkara yang baik-baik.
Perkahwinan memang indah *maaf belum pernah rasai* tak sabar !

Malah lebih sempurna jika dikurniakan zuriat soleh solehah..
Khusus buat kawan² yang masih belum dikurniakan zuriat, 
Entri ni khas buat kalian. Buat status bujang macam ai..
macam biasa nanti-nanti praktiskan. *tips untuk masa depan * hee



Dalam rancangan TANYALAH USTAZ.....
Ada dikongsikan 1 petua bagaimana untuk mudah mengandung atau hamil.

Kepada yang puas berusaha denggan bermacam-macam cara. Jangan mudah berputus asa.

Cubalah pula petua atau amalan ini....

1. Ambil 4 biji buah kurma...suami genggam 2 biji, isteri genggam 2 biji
2. Kemudian,buang biji kurma tu
3. Blend atau kisarkan kurma tadi bersama dengan susu kambing
4. Minum air campuran kurma dan susu kambing tersebut sorang segelas.
5. Amalkan sekali sahaja dalam seumur hidup.
6. Kemudian, amalkan minum susu kambing setiap hari waktu pagi.

InsyaAllah mujarab. Selamat mencuba.

Kata ustaz tadi, setakat ni, feedback yang dia terima, kebanyakannya dapat zuriat dalam masa setahun. In Shaa Allah..

Cubalah, siapa tahu ada rezeki? Allah jualah yang Maha Menentukan dan Maha Memakbulkan permintaan hamba-hambaNYA...

Sekian, sekadar berkongsi maklumat dan info untuk membantu kawan-kawan yang lain.

* Harap di share kan dengan kawan-kawan lain yang ada masalah susah mengandung yer. Moga ada manfaatnya - Petikan dari Facebook. Ai cuma kongsikan mana yang baik.





Psst seronok tengok kawan-kawan dah punya anak sendiri..
tak sabar pulak nak punya anak kandung ;p Gataii!
Ok kembali serius. Moga segala yang di usahakan diperkenan Allah.

:: HuGs & KiSs ::

3 Comments:

Mila Ahmad said...

In Sha Allah akan diamalkan

ezyra daniel said...

good info lah...thanks share,,,walaupon masih muda,tp dah terasa excited pk pasal kawin..hehe

nasir din said...

tips bagus..insyallah ada rezekinya nanti..

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-