14 May 2013

Props Comel Pilihan Hati ♥

Hai uOlss...Di kelapangan yang ada..
ai terasa nak update pasal entri ni iaitu props.
Sekarang memang trend kan majlis tunang
 atau kawin ada booth untuk props. ai macam teruja pulak. Hihi

Entah la masa majlis nanti merasa ke tak nak buat ni..
tapi tak salah rasanya masa-masa macam ni menaip 
di blog dan kongsikan props yang cantik-cantik
buat tatapan para pembaca.. ;)

Yang pastinya sumber gambar adalah dari Google.
ai belum berkesempatan nak buat props ni.
Cuma sempat tengok kat majlis teman. Memang menarik
Nak nak kalau yang buat sendiri. Memang puas hati. Kreatif kan?
kali ni ai taknak kongsi pasal DIY lagi..
Cuma cuci mata tengok props cecomel untuk majlis.
Boleh buat rujukan masa depan.. In Shaa Allah..

doily-rainbow.jpg (525×339)
Dolly paper pastel.. Comel! ;)

Props Bride an Groom ;p

Just Married Photo Props.  Just Married Photo Booth Props.  Photo Props.  Photo Booth Props.  Wedding.  Set of 6.
Comel untuk bergambar ;)

Bow Tie Photo Props.  Bow Tie Photo Booth Props.  Photo Props.  Photo Booth Props.  Set of 5.  Variety of Colors.
Yeay! Reben ala Hello Kitty ..Hihi

Props huruf ni sangat ohsem ! ;)
Paper lantern sangat comel dan menarik :'D
Ini semua props kegemaran ai..
Nanti nak belajar DIY sendiri pulak.
Lebih jimat yang penting kena rajin.. Hihi
Kalau berkemampuan, tak salah pun tempah kan?
yang penting, tak membazir tapi nampak berseri.
Psst tetiba rasa nak ber-picnic dengan kawan-kawan.
Tengok cemana nanti.. ;)
:: HuGs & KiSs ::

4 Comments:

usema eusoff said...

super duper sweet !

good said...

kreatif sekali dan blog nya cute :D Salam persahabatan

Lystra Lily said...

eeii comelnya. Sweet sgt2 ^_^

Dkna Abza said...

comeyla props huruf tu kan..

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-