13 May 2013

Tips Mendapatkan Anak Perempuan (Ikut Sains) =)

Hai semua...Maaf la ai belum berkesempatan jalan ke blog kalian.
tapi nak kongsikan lagi tips dari Facebook 
mengenai untuk mendapatkan anak ikut Sains 
buat bakal ibu bapa di luar sana..
Lagi sekali ai nak bagitahu. Ini sekadar tips. 
Bukan melawan takdir. Yang penting, semuanya di tangan Allah S.W.T
Jom sama-sama baca dan praktiskan. 
Bagi yang belum kahwin jangan memandai.
Sabar itu tiang agama. Masanya pasti tiba.. In Shaa Allah.

Tips Mendapatkan Anak Perempuan (Ikut Sains)
 

KITARAN HAID

Lakukan Persetubuhan 3 hari sebelum ovulasi. Supaya sperma yang lebih lambat boleh menembusi Ovum. 
Menurut Theory Shettles 1960, Sperma laki adalah lebih laju dari sperma perempuan dan sperma perempuan lebih sesuai dalam keadaan berasid.

SAFE SEX Sehingga Ovulasi


Selepas Bersetubuh 3 hari sebelum ovulasi, hanya adakan SAFE SEX (dengan kondom) selepas tu atau jangan adakan apa-apa persetubuhan sehingga 2 hari selepas ovulasi. 



EJAKULASI TIDAK MENDALAM


Suami cuba ejakulasi sedekat dengan pintu Vagina (entrance of vagina). Ini kerana keadaan lebih berasid dan ia akan menghalang sperma lelaki. Suami kena berposisi baik.

TIDAK ORGASM


Isteri cuba untuk tidak Orgasm. Kerana Orgasm akan mengakibatkan Vagina lebih beralkali yang akan membantu Sperma Lelaki.

DIET


Lebihkan makanan manis dan makanan berkalsium. Coklat digalakkan.


Comel kan? Nak nak kembar..Subhanallah..

Kita hanya merancang dan Allah jua yang 
menentukan yang terbaik buat kita sebagai umatnya.
Benda yang baik seronok di kongsi bersama.
aadakah sifat keibuaan dah wujud dalam diri ni..Upss ;)
Tunggu..Masanya akan tiba..Doa-doakan.
HuGs and KiSs.. I'm baby lover..So much. Hihi


2 Comments:

BUNDA a.k.a KN said...

salam ukhuwah dari bunda

ezyra daniel said...

good info
walaupon sye still muda tp dah teringin nak de bby..hehe gatal

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-