01 August 2013

Biskut Raya Panas dari Oven ;)

Salam manis semua....
dalam Facebook, instragram dan twitter
masing-masing update pasal biskut raya..teruja!

kebetulan esok ai cuti tak bekerja..so, dalam kepala
dok list senarai list biskut yang teringin nak buat..Hehe
memang sedikit teruja sebab setahun sekali je buat biskut. Upss
sebab tu tak terasa meriah kalau tak buat biskut sendiri :))

Biskut yang di order memang sedapp..
tapi rasa tak lengkap tak buat sendiri tau ;)
family en.yu pun dah banyak buat biskut.
alhamdulillah kesayangan ai pandai memasak dan rajin ke dapur
susahkan nak jumpa lelaki yang mahu masuk dapur dan
pandai memasak. Sedikit sebanyak rasa bertuah jugak..*syukur* hehe

Mudah-mudahan senang kelak bila jatuh sakit demam
ada si dia yang pandai memasak.
ok esok pepagi nak keluar shopping tudung dan kasut raya.
kemudian nak beli bahan buat biskut :'D
sekarang sambil update blog sambil tangan ligat
klik link biskut raya sedap-sedapp..










Menyelerakan tengok gambar semua biskut ni kan? ;)
tak sabar nak buat masa biskut by own..Hikss..
Ok nak sediakan bajet untuk semua bahan buat biskut..
mood nak buat biskut membuak-buak..alhamdulillah..
tak sabar walaupun assistant belum balik lagi...
comelnya biskut cecomel dalam balang..
dah banyak balang biskut atas meja kat dapur tue...tak sabar! ;)

:: HuGs & KiSs ::

2 Comments:

puteri airyn said...

Untungnya pandai buat biskut raya.. buat sendiri lagi jimat kan..

hamizah syafiqah said...

wah persiapan raya dh buat la...

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-