23 January 2014

ღ Dari Kerana Allah....ღ

Hai semua pembaca blog kesayangan :)
Rasa nak taip macam-macam dalam 
belog kesayangan kite yang satu nie..
tapi cukuplah ai simpan sikit buat secret..Hikss

tapi yang ai perasan kan perangai si dia ni seakan-akan sama dengan
ayah ai..kebetulan atau memang takdir.
Harapnya dia tak ler garang macam
ayah kite yang pencen askar tuu ..ngee

ok gurau saja. ayah ai tu garang bertempat
tapi dia sayang anak-anaknya. Untuk kenal si dia lebih lanjut
kena tengok selepas kawin la kan..In Shaa Allah.. *kelip-kelip mata*

Banyak yang di idamkan saat ni..
tapi satu jer ai blum dapat yang satu nie..
still waiting good news atau cari jer yang lain.
tapi siyess sekarang memang payah dengan segenggam ijazah. 
Doa yang baik-baik yer.. (^_____^ ) V

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Motif sangat letak gambar makanan..
sebab ai sekarang tengah lapar...Hee
sambil tengah dok survey job..Huhu..
Bukan senang nak senang..
dan bukan susah jugak nak susah.. *take noted untuk diri sendiri*
:: hugs and kiss ::

1 Comments:

siGadis Purple said...

saya yg tgk gambar tu pun terliur..hehe

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-