24 January 2014

Sweet..I Want This Dear ♥

Assalamualaikum.....Hai semua blogger..
seperti manusia biasa, ai juga ada perasaan ngidam.
Bukan sebab moody je sebab terkilan tak dapat.
tapi sampai termimpi-mimpi uOls,
Gila shopping pulak dah sekarang ni...

Sekarang kan boleh shopping online..
Dok tertunggu-tunggu, tup tup bila dah buka order last-last Sold Out.
Sabar je larr..ai macam terkilan sampai moody satu hari.

Nak pujuk diri tu hanya Allah yang tahu,,
so cara terapi yang baik, tempek gambar kat wallpaper
dengan harapan my target buat masa sekarang ni tercapai kelak...
hmm sampai macam tu sekali katanya.

Biasalah jauh dari ibu kota, so susah nak dapat apa yang di idam.
Biasalah kan, bila teringin sangat-sangat tu sampai
rasa hati membuak-buak. Jalan terbaik..
optimis selalu dan berdoa dengan harapan ada kesempatan
dapat grab suatu hari nanti..walaupun sepasang..! yeay..


Ok sesiapa yang bijak teka apa yang ai idamkan nie..
bagitau mr.yu dia suruh ai beli bila dah dapat job nanti.
Baikkan si dia memahami ai yang giler shopping
stuff yang kiut miut nie..

Nanti dah dapat grab ai share katsini ye..
Salam Jumaat semua....
:: hugs anf kiss ::

0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-