25 January 2014

Mengidam Sampai Demam --"

Hai semua, salam keceriaan dari ai..
Dek kerana semalam, termengidam, hari ni dah demam selsema.
Macam ni agaknya orang kata deman rindu.
terus mendadak tak bagi hint dah. tup tup terus selsema teruk
dan hari ni demam..phew --"

petang nie nak teman seorang member 
pegi teman member ai beli hantaran dan mungkin disuruh gubah
untuk majlis akad nikah dia..
wow..ramai dah member yang nak ke jinjang pelamin..Hee

I is excited uOls, memandangkan orang amanahkan ai untuk gubah hantaran.
walaupun tak sekreatif mana, tapi rasa berbesar hati sangat :')
so petang ni nak gi shopping..so boleh la belajar serba sikit
untuk coming soon punya majlis...Hikss.

Demam? Tak sihat sikit je...
Dah makan ubat. so nak rest dah boleh la grab ilmu
sikit-sikit supaya tak kelam kabut majlis ai dan mr.yu nanti..





much love...
:: hugs and kiss ::

2 Comments:

Pyza Rahman said...

Pandainya ubah hantaran, jimat sikit, kalau tempah, satu dulang dah berapa..

Aminin said...

seyes...kreatif

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-