03 February 2014

Cute Doorgift ;)

Hai semua..Best tak cuti sempena CNY baru-baru ni..
Lama ai tak hapdate belog kan? 
ada yang rindu tak..Huhu..

ai lagi laa tak best sebab lappy rosak..nak kena repair..
yang ni pun ai update guna notebook..teehee
tapi terhad sikit sebab banyak loading..

Tak sabar sebenarnya nak update pasal love
sebelum ni termasuk sharing tuto..Hikss
Kali ni ai terasa nak update pasal doorgift..

alahai cuti tahun baru cina baru-baru nie..
memang banyak sangat kenduri. Tak kisah la majlis tunang
dan majlis kawin. Kawan ai sendiri tiga orang menjadi
raja sehari 1 Februari lepas..Tahniah geng!Hee

Happy sangat..Ok setiap kali pegi kenduri mesti
dapat doorgift yang comel-comel kan ;)
Suka tengok..Best sangat orang datang majis kemudian
dapat doorgift yang boleh menjadi kenangan..





Lain orang lain pulak idea untuk doorgift masing-masing,
perti gambar memang comel untuk diberi pada 
tetamu yang hadir..Best kan..

Nak nak boleh DIY sendiri doorgift..lagi jimat untuk B2B
yang tengah mencari idea sebelum menjelang majlis,
Selamat berblogging semua...
Nanti ai share DIY doorgift pulak ;)
:: hugs and kiss ::

1 Comments:

Fairuz Aqilah said...

DIY memang lagi bagus kot, menjimatkan. and di samping cantik, perlu concern pasal orang akan guna atau orang akan buang.

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-