19 February 2014

I'm Become Make Up Lover Too ♥

Hai semua pembaca blog PINK kesayangan..
rindu nak berblogging..Sekarang ai teringin nak ada Make UP kit macam ni..
teringin nak conteng-conteng muka pulak ;p












Naked 1, 2, 3

So lovely kan..Yang Naked Pallete ni rasa nak ketiga-tiga sekali..
Rasa macam nak ada sekarang jugak. Ok masuk wishlist! :P
Kalau dah girl, tetap girl jugak kan...
In Shaa Allah tak lama ai akan cuba beli satu-satu :)
Geram tengok kan..kan...
Pejam mata..Lepas dapat search Youtube dan terus conteng muka..
:: hugs and kiss ::

5 Comments:

Aya Zuki said...

arghh nk menangis tgk naked tu! aya suka tgk barang2 makeup..tpx reti makeup..teringin nak belajar..selalu tgk utube je :)

Nurulee said...

whoa. ee pernah sekali kakak yang make up kan. fuhhh rasa macam ada simen dekat muka. hahaha
so far kalau keluar pun ee pakai foundation etc. blusher. eyeliner. mascara.

ye lah. kakak duk campaign orang perempuan ni kena pandai semua ni even tahu sikit sikit.

kalau ikut ee mmg eyeliner semata je lah. hahahaa.

Miss Boo said...

mmg best naked ne :) suka sgt naked3... hehehee

Junkyo Hikari said...

wow berkilat alat mekap nih XDD hehe teringin nak main kaler2 muka jgak XDD pling ska kalau experiment bnda nih kat muka org lain hehehe XDD

Anis Aisyah said...

best ke pakai make-up? heheh saya x biasa sgt nk conteng2 muka. lagi2 pakai mascara. mesti mcm nak menangis xD

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-